Prezentarea activitatii societatii

 

S.C. Rochem Impex S.R.L., a fost infiintata, in anul 2007, fiind unic importator, distribuitor si reprezentant, al firmei CONDAT Lubrifiants, Franta, unul dintre cei mai mari producatori de lubrefianti, pentru sarme si tevi din lume. Datorita produselor si serviciilor de buna calitate oferite, societatea Rochem Impex S.R.L. a devenit unul dintre importantii furnizori de lubrefianti din Romania, printre clienti, numarandu-se cei mai importanti producatori din industria metalurgica.

Datorita dorintei noastre de dezvoltare, la inceputul anului 2009, societatea Rochem Impex S.R.L., devine unic distribuitor si reprezentant al firmei EXCOR GmbH, producator de ambalaje si uleiuri anticorozive, folosite in special pentru industria auto, dar nu numai.

Atat, datorita faptului, ca industria auto este o piata vasta si in continua dezvoltare, cat si datorita experientei noastre, acumulate in acest domeniu, pe parcursul anilor, in anul 2011, devenim unici distribuitori si reprezentanti ai firmei LORD GmbH, lideri mondiali in productia de agenti de lipire la cald cauciuc-metal, produse folosite in intreaga lume.

Pentru continuarea dezvoltarii noastre, am incheiat un contract de distributie cu firma Chemetall, unul dintre cei mai importanti producatori de solutii pentru tratarea metalelor, produsele sale fiind cunoscute si omologate de majoritatea constructorilor de automobile.

In prezent, reprezentam in Romania, patru mari companii recunoscute pe plan mondial, avand un numar de peste 100 clienti, atat in industria metalurgica, industria auto, cat si in domeniile aferente lor.

Cele mai importante contracte, ale noastre si a colaboratorilor nostri externi, sunt cu producatorii auto din Romania  si cu furnizorii lor, cu marii producatori de:
    tevi formate la cald, trase la rece si tevi sudate, sarme, sarme zincate, cuprate, plase sudate...

Societatea Rochem Impex S.R.L., a inregistrat, o crestere constanta a cifrei de afaceri, datorita seriozitatii, a experientei noastre si a colaboratorilor nostri externi, scopul nostru fiind crearea unei societati puternice, care sa fie in permanenta legatura, cu cerintele si nevoile pietei, care sa ajute si sa sprijine dezvoltarea clientilor nostri.